2011. január 11., kedd

Mozi az élet

Érdekes dolog ez a blogozás.A problémáját abban látom, hogy virtuálisan olyan könnyű lehet megtéveszteni más embereket. Hiszen a blogban csak szépet és jót írunk magunkról, a ravaszabbak persze írnak "rosszat"is, de mindíg csak pozitív értelemben, olyan rosszat, ami azért még jó. A valódi gonoszság soha nem jelenik meg senki blogján önmagáról. Persze felmerülhet a kérdés, hogy tudjuk e, felfogjuk e egyáltalán, ha rosszak vagyunk.
Talán nem . Ám rögtön felmerül a másik kérdés,akkor miért nem írunk le mindent, hiszen a saját blogunkban a saját történéseink és a saját életünk körvonalazódik, így azonban a teljesség igénye nélkül.
Összegezve én azt gondolom, hogy bárki blogján a benne lévő értékek, szép és igaznak vélt gondolatok alkotják meg a blogíró személyiségét. Tapasztalatból tudom, hogy sokszor hazugságok és félrevezetések, manipulációk is megjelennek.S hogy ezek mennyire torzítják a képet, azt is volt "szerencsém" megismerni.
Így aztán én nem is csinálok hatalmas ügyet ebből. Ha valami eszembe jut ami fontos lehet nekem később, azt gyorsan leírom vagy belinkelem, sokszor ebédfőzés vagy mosás közben. Blogom arculatát sem tervezem mérnöki pontossággal, inkább sietve és kapkodósan, hiszen annyi más dolgom van, nem a blogírás életem főműve :) A fontos dolgok a szívemben, a gyerekeimben és a barátaimban vannak, a lényeg, hogy a velük való akciók legyenek sikeresek.  Nekik legyen szép és finom a csoki mousse torta, amit éppen most sütök, ők legyenek boldogok, ha megveszem a pizsamát, amit kinéztek maguknak, őket tudjam megvígasztalni, ha nagy bánat éri a lelküket és velük lehessek boldog és élhessek teljes életet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése